Tractaments Home

Tractaments facials, teràpies corporals i depilacions

TRACTAMENTS FACIALS

- Higiene facial bàsica. Per una renovació cel·lular amb l’extracció de punts de grassa de la pell i millorar el seu aspecte.

- Anti-acné. Indicat per pells joves amb impureses. Es solen acompanyar amb mascaretes d’algues reguladores de grassa.

- Drenatge limfàtic manual. Indicat per pells amb acné i per persones que s’hagin fet una operació de cirurgia estètica a qualsevol part del coll o de la cara. Ideal per fer baixar hematomes, inflamacions i així ajudar a una millor i més ràpida recuperació.

- Tractament col·lagen. Per pells que vulguin tractar les primeres arrugues d’expressió. (A partir dels 30 anys aproximadament).

- Tractament hidratació. Indicat per a pells joves sobretot quan han patit una descamació o alguna agressió climàtica per accés de fred o de sol.

- Àcid hialurònic. Hidratant en profunditat per reomplir les arrugues. (A partir dels 35 anys aproximadament).

- Silici. Per a pells madures a partir dels 45 anys. Provoca un efecte tensor per tornar a redensificar l’oval de la cara.

- Col·lagen d’ulls. Tractament específic pel contorn d’ulls per tractar les arrugues i tornar la lluminositat a la pell de la parpella i de la bossa dels ulls. Especialment indicat per aquelles persones que tenen molta tendència a fer ulleres. Aquest tractament és pot acoblar qualsevol altre teràpia facial si la persona ho sol·licita.

- Peelings antienvelliment. Per fer una renovació cel·lular i per ajudar a la regeneració, igualar el to de la pell, minimitzar les arrugues i donar un aspecte més rejovenit.

 

TERÀPIES CORPORALS

- Higiene bàsica d’esquena. Indicat per aquelles persones que tenen tendència a tenir granets i punts negres en aquesta zona.

- Massatges corporals. Massatges a tot el cos, parcials, a escollir.

- Teràpia anti-estréss. Massatges aplicats amb olis essencials calents.

- Peeling corporal. Per eliminar pell morta fent una renovació cel·lular i així obtenir un aspecte sedós i suau a la pell indicat per abans i després de prendre el sol o per abans d’un casament.

- Drenatge limfàtic corporal. Per millorar la retenció de líquids. Recomanable després d’una intervenció quirúrgica estètica.

- Pressoteràpia.

- Lipo-làser.

- Pedicura convencional. Tallat de les ungles, retirament de les pells mortes i durícies acompanyat d’un massatge relaxant i suau al peu.

- Pedicura SPA. Igual que la pedicura convencional afegint un peeling i una mascareta específics segons l’època de l’any.

- Manicura convencional. Tallat i polit de les ungles, retirament de les pells mortes i cutícules acompanyat d’un massatge relaxant i suau a les mans.

- Tractament Polynesia. Peeling corporal amb cargola de mar i olis essencials acompanyat d’un massatge relaxant amb oli de la flor del tiaré i essència de vainilla calent, (120 minuts).

 

DEPILACIONS MASCULINES

- Facials. Per zones com les celles, les orelles, els pòmuls, el clatell, etc.

Aplicació de cera d’un sol ús per evitar l’aparició de granets.

- Corporals. Per zones com el pit, l’esquena, les aixelles, els braços, la natja, les cames, etc. Aplicació de cera calenta i en algunes zones cera freda.

 

També disposem del servei de fotodepilació.